Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, στα πλαίσια του μακρόχρονου προγράμματος υποτροφιών της, ανακοινώνει τη χορήγηση τριών υποτροφιών (σε ποσοστό 100%) για φοίτηση στην Α’ τάξη του Γενικού Λυκείου ή του Επαγγελματικού Λυκείου της για τη σχολική χρονιά 2017-2018.
Οι υποτροφίες απονέμονται κατόπιν εξετάσεων στα Θετικά μαθήματα και τα Ελληνικά και η αίτηση κατατίθεται από ενδιαφερόμενους μαθητές από όλη την Ελλάδα, καθώς οι υποτροφίες καλύπτουν και τη διαμονή αλλά και τη σίτιση στο οικοτροφείο της Σχολής.
Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση θα πρέπει να φοιτούν στη Γ’ Γυμνασίου την τρέχουσα σχολική χρονιά (2016-2017) και ο μέσος όρος της βαθμολογίας τους στον έλεγχο επίδοσης της Β' Γυμνασίου και στο πρώτο τετράμηνο της Γ’ Γυμνασίου να μην είναι κάτω από 17. Θα πρέπει επίσης να είναι κάτοχοι πιστοποιητικού επιπέδου Β2 στην Αγγλική Γλώσσα (ή να περάσουν επιτυχώς κατατακτήριες εξετάσεις Αγγλικών που θα διεξαχθούν στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή).
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή και οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν έως τις 17 Απριλίου 2017.
Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το παρακάτω link:
www.afs.edu.gr/υποτροφίες/
ή επικοινωνήστε στο τηλ. 2310-492758
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.