Αφορμή λάβαμε από αναρτήσεις των τελευταίων ημερών που έκαναν δύο φίλοι μας στο fb.
Περιγράφουν απλά αλλά με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση από πλευράς ασφάλειας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Θερμαϊκού (ανάλογη με πολλών περιοχών της χώρας) εξαιτίας της ανεξέλεγκτης δράσης συμμοριών είτε κλεφτών είτε αντικοινωνικών στοιχείων στην περιοχή μας.
Θα αναδημοσιεύσουμε ασχολίαστες τις αναρτήσεις και θα τις συνοδεύσουμε από τις αντίστοιχες φωτο
Το πρώτο θέμα αναπτύσσεται από τον Βασίλη Μαυροσκά:
σημερα, την 13.00 εφυγα απο το χωραφι. επεστρεψα στις 14.30. ηδη ομως, ειχαν προλαβει να με ξηλωσουν τις παροχες απο το δικτυο αρδευσης. ηταν οι γνωστοι -αγνωστοι γυφτοι του καταυλισμου της Περαιας. εχω να σημειωσω τα κατωθι..1) οι γυφτοι κλεβουν πλεον ο,τι βρουν. γιατι αραγε; μηπως επειδη οι πρωτες δουλειες που εκλεισαν λογω οικονομικης κρισης ηταν αυτες των πλανοδιων μικροπωλητων; αναρωτιεμαι αν μπορεις να καταλαβεις τι σε επιφυλασσει η ζωη στο εγγυς μελλον ΜΑΛΑΚΑ του ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ
2) οι γυφτοι ειναι Ελληνες, δεν ειναι ουτε μεταναστες ουτε προσφυγες. σημερα, οταν οι Ελληνες μ εκλεβαν, οι Συριοι του καταυλισμου στην Επανομη, ανταπεδιδαν τον χαιρετισμο μου με πλατια χαμογελα και ευγνωμοσυνη
αναρωτιεμαι αν μπορεις να καταλαβεις τι σε επιφυλασσει η ζωη στο εγγυς μελλον ΜΑΛΑΚΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗ
3) πολλα παραπονα απο καποιους για το κλεισιμο του Α.Τ. Επανομης. εδω και χρονια ομως που μας κατακλεβουν, δεν πιαστηκε σχεδον κανενας κλεφτης.
αναρωτιεμαι αν μπορειτε να καταλαβετε τι σας επιφυλασσει η ζωη
ΜΑΛΑΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕ και ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΠΙΚΕ ΤΑΓΕ
υ.γ. οποιος θιχτει απο τα γραφομενα μου, ας αναρωτηθει γιατι ειδε τον εαυτο του στο γραπτο μου.
2) οι γυφτοι ειναι Ελληνες, δεν ειναι ουτε μεταναστες ουτε προσφυγες. σημερα, οταν οι Ελληνες μ εκλεβαν, οι Συριοι του καταυλισμου στην Επανομη, ανταπεδιδαν τον χαιρετισμο μου με πλατια χαμογελα και ευγνωμοσυνηαναρωτιεμαι αν μπορεις να καταλαβεις τι σε επιφυλασσει η ζωη στο εγγυς μελλον ΜΑΛΑΚΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗ3) πολλα παραπονα απο καποιους για το κλεισιμο του Α.Τ. Επανομης. εδω και χρονια ομως που μας κατακλεβουν, δεν πιαστηκε σχεδον κανενας κλεφτης.αναρωτιεμαι αν μπορειτε να καταλαβετε τι σας επιφυλασσει η ζωηΜΑΛΑΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕ και ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΠΙΚΕ ΤΑΓΕυ.γ. οποιος θιχτει απο τα γραφομενα μου, ας αναρωτηθει γιατι ειδε τον εαυτο του στο γραπτο μου.


Το δεύτερο θέτει η Foteini Kritou και αναφέρεται στις καταστροφές που συντελούνται στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στην Περαία, ο σχολιασμός δικός της:
Υπάρχουν αλήτες που ρημαζουν την όμορφη Περαία ντροπή τους πόσο μάλλον στους αρμόδιους που μόνο η θέση τους ενδιαφέρει




Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Για να μην ξεχνάμε και την αποβάθρα των Νέων Επιβατών, όπου επιτέλους μετά από αρκετά χρόνια τοποθετήθηκαν παγκάκια για να ξεκουράζεται λίγο ο κόσμος και πλέον σήμερα έχουν σχεδόν ξηλωθεί όλα, ακόμα και κάποια από τα τούβλινα στηρίγματα έχουν μετακινηθεί, προφανώς από κλωτσιές που έγιναν με τέτοια καταστροφική μανία που αναρωτιέσαι τι είδους άνθρωποι ζουν ανάμεσά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.