Από τις 4 το πρωί στα αμαξοστάσια ομάδα εργαζομένων περιφρουρεί την επίσχεση εργασίας, ώστε να μην κινηθεί κανένα λεωφορείο.

Επίσχεση εργασίας ξεκίνησαν από σήμερα Δευτέρα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, παρά τη κίνηση εκτόνωσης της κόντρας από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος τους καλεί σε σύσκεψη αύριο, μαζί με τη διοίκηση του Οργανισμού.

Από τις 4 το πρωί στα αμαξοστάσια υπάρχει περιφρούρηση ώστε να μην κινηθεί κανένα λεωφορείο.

Χθες σε έκτακτη συνεδρίαση, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ αποφάσισαν την επ' αόριστον επίσχεση εργασίας, έως ότου τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα δύο μηνών.

Στην επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, η διοίκηση του Οργανισμού αναμένεται να απαντήσει με την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων σήμερα το πρωί.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. 18 ευρώ πρωί πρωί για να πάω στην δουλειά μου και άλλα τόσα αναγκαζομαι να δώσω τώρα που σχόλασα από μεροκάματο μόλις 15 ευρώ. Είμαστε και διπλή ταρίφα ο δήμος Θερμαϊκού βλέπετε. Σίγουρα δεν είμαι η μόνη. Υπάρχουν πολλοί που θα παιδευτουν σήμερα. Δεν λέω να μην πληρωθούν, όμως μπορούσαν να κάνουν απεργία έστω με προσωπικό ασφαλείας ώστε να μας βοηθήσουν κι εμάς. Τώρα αντε να πληρώσουμε ξανά μανά εμείς!
    Και ο δήμος γιατί δεν κάνει κάτι; Ας πληρώσει ένα κτελ να μας εξυπηρετήσει και όχι δεν θα γίνει απεργοσπαστης όπως τον άκουσα στο παρελθόν να λέει. Τους πολίτες που τον έβγαλαν δήμαρχο θα εξυπηρετήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.