ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ - ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ εδώ

Από την Τετάρτη 30 Μαΐου ισχύει το AMPER ALERT του Χαμόγελου του Παιδιού για την εξαφάνιση του Μουφέντ Χασάν (Mufed Hasan) νεαρού 14χρονου παιδιού που ζούσε στο καμπ στις δίδυμες πολυκατοικίες στον Πάλιουρα Επανομής.

Ο Μουφέντ Χασάνείναι Συριακής καταγωγής έχει ύψος 1,50 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα με πορτοκαλί στάμπα και αθλητικά παπούτσια πράσινου και γαλάζιου χρώματος.
Ο ανήλικος μιλά και καταλαβαίνει μόνο την αραβική γλώσσα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.