Κατ' επανάληψη τις τελευταίες βδομάδες έχουν σημειωθεί περιστατικά βίαιης αφαίρεσης πολύτιμων αντικειμένων από ανυποψίαστους συνδημότες μας στον Δήμο Θερμαϊκού.

Τους πλησιάζουν δύο άντρες (με αυτοκίνητο) και τους ρωτούν αν γνωρίζουν κάποια οδό ή το σπίτι κάποιου γνωστού στην περιοχή ή πως θα πάνε σε γειτονικό οικισμό κλπ.

Όταν οι ερωτηθέντες δίνουν τις απαντήσεις οι ληστές με βιαότητα τους αφαιρούν ότι μπορούν να αποσπάσουν και με ταχύτητα απομακρύνονται.

Έχουμε καταγγελίες για παρόμοια περιστατικά στις περιοχές της Αγίας Τριάδας (αφαίρεσαν χρυσή αλυσίδα από ηλικιωμένη έξω από το νεκροταφείο), αλλά και στη Μηχανιώνα και Επανομή.

Οι πληροφορίες συγκλίνουν πως πρόκειται για το ίδιο δίδυμο κακοποιών.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ !

Να είστε υποψιασμένοι όταν σας πλησιάσουν ....
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Μένω στον δήμο Θερμαϊκού κ έχω πεσει θύμα ληστείας 3 φορες φέτος.αναγκάστηκα να ψαξω μονη μου να βρω την σπείρα που δρα εδώ στην περιοχή μου μιας κ η αστυνομία μας μονο καταγραφή συμβάντος κανει .εντοπισα τελικά τους ληστές οι οποίοι είναι ένας ψηλός αδύνατος μαυριδευρος ένας κοντός χοντρός πιο ανοιχτός κ ένας τύπος ακόμη που σηνηθως είναι στο αμάξι τσιλιαδορος..(τους εντοπισα να παρακολουθουν σπιτι το οποιο ανοιχτικε μετα απο 2 μερες τελικα)ενηνερωσα την αστυνομία κ μου ειπαν οτι μονο επ'αυτοφωρο πρεπει να τους πιάσουν...δεν μπήκαν καν στον κόπο να κάνουν ενα check ...συνήθως αυτοι εντοπίζουν μοναχικά ατομα παρακολουθούν μια δυο μέρες κ μετα στην πέφτουν η εντος η εκτός σπιτιού αναλόγως την λεία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.