Σε πολύ υψηλά επίπεδα κυμάνθηκαν για ακόμα μία χρονιά οι επιδόσεις των αποφοίτων, των τεσσάρων ΓΕΛ και του ενός ΕΠΑΛ του Δήμου Θερμαϊκού, που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Από το σύνολο των 493 υποψηφίων μαθητών για την ανώτατη και τεχνολογική εκπαίδευση, την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση πέτυχαν 299, με πολλούς μάλιστα από αυτούς να επιτυγχάνουν υψηλές επιδόσεις στις σχολές που επέλεξαν, πιστοποιώντας για ακόμα μία φορά το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσης στα σχολεία του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θερμά συγχαρητήρια και στα παιδιά μας για τον αγώνα που έδωσαν και στους γονείς τους και στους καθηγητές. Μη σας επηρεάζει η δύσκολη εποχή μας και μη νιώσετε ούτε στιγμή ότι ο αγώνας μπορεί να μην έχει αντίκρισμα στη ζωή σας. Η επένδυση στη γνώση είναι παντοτινή και είναι βέβαιο πως θα ανταμείψει τους κόπους σας πολλαπλά. Μην παρεκκλίνετε και μη συμβιβαστείτε με κάτι μικρότερο από αυτό που έχετε σχεδιάσει. Συνεχίστε να στοχεύετε ψηλά».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ & ΤΕΙ
ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
1ο ΓΕΛ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
119
84
70%
2ο ΓΕΛ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
118
81
68,7%
1ο ΓΕΛ Ν.ΜΗΧ/ΝΑΣ
86
55
63,95%
1ο ΓΕΛ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
74
55
74,32%
1ο ΕΠΑΛ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
96
24
35,4%

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.