Άσχημη εντύπωση στο πλήθος των επισκεπτών, στους διοργανωτές των εκδηλώσεων της γιορτής του ''Τρύγου'' ,καθώς και στα μέλη των χορευτικών που προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν από άλλες περιοχές της Ελλάδας, προκάλεσε το γεγονός της εμφάνισης αστυνομικών περί ώραν 11.50 μ.μ. οι οποίοι κατόπιν επώνυμης καταγγελίας διέκοψαν το πρόγραμμα με το πρόσχημα της διατάραξης της κοινής ησυχίας.

Αποφάσισαν να εκτελέσουν το καθήκον τους τη στιγμή που σε όλη την ακτογραμμή του Δήμου Θερμαΐκού τα ντεσιμπέλ ζύγιζαν τόννους, διακόπτοντας μια εκδήλωση που έγινε θεσμός και έχει ιστορία περίπου 25 χρόνων και η οποία κυρία συντηρείται από τους ίδιους τους κατοίκους.

Διέκοψαν την πρόθεση νέων παιδιών να προσφέρουν χαρά μέσα από την παράδοση σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, την διάθεση του κοσμάκη να χαρεί και συνδράμει στον πολιτιστικό τρώγοντας ένα σουβλάκι...

Ελπίζω να ήταν μια κακή στιγμή.

Την στάση των μεγαλοσχήμονων(;) του τόπου που δεν επέμειναν ώστε να τελειώσει η εκδήλωση, όπως και τον νομοταγή δημότη που προέβη στην αχαρακτήριστη αυτή πράξη ,την αφήνω στην κρίση του κόσμου.

από κάτοικο της Αγίας Τριάδας

* η φωτο είναι του George Salagiannis
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.