Πορεία διαμαρτυρίας οργανώνεται αύριο Κυριακή 1/10 από την ομάδα ΣΕΡΦΙΣΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ ως αντίδραση στις μαζικές δολοφονίες αδέσποτων ζώων που σημειώνονται τις τελευταίες μέρες στο Αγγελοχώρι.

Το κάλεσμα για την αυριανή Κυριακάτικη κινητοποίση των φιλόζωων σερφιστών κοινοποίησε και ο Φιλοζωικός Σύλλογος εθελοντών Θερμαϊκού ο Σείριος, που αναφέρει σχετικά:

Μπορείτε να ενώσετε και τη δική σας φωνή ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ στις 11 πμ στο ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ !!

Ας μπει ένα τέλος στο αίμα και το βασανιστικό θάνατο ψυχών που σίγουρα είναι τα τελευταία που φταίνε. Μην μένεις αμέτοχος!!

Η έκκληση της Ομάδας Σερφιστών Αγγελοχωρίου Windsurf Club L.A.
Την Κυριακή στις 11 η ώρα το πρωί θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία στο Αγγελοχώρι, γιατί κάποιοι σκατόψυχοι προφανώς ντόπιοι εδώ και τέσσερις ημέρες πετάνε φόλες με αποτέλεσμα να ξεκληρισούν τα περισσότερα αδέσποτα της περιοχής! Γνωρίζω ότι μερικούς δεν τους αγγίζει το συγκεκριμένο θέμα, και ίσως χαρούν κιόλας, αλλά το συγκεκριμένο γεγονός είναι απαράδεκτο...Τα ζώα δεν φταίνε σε τίποτα επειδή κάποιοι ανεύθυνοι έρχονται και τα παρατάνε εκεί με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τα γνωστά προβλήματα...Υπάρχουν όπως ξέρετε οι περισσότεροι άτομα που έχουν αναλάβει την εν γένει φροντίδα τους (ταίσμα αποπαρασιτισμός, στειρώσεις) τις περισσότερες φορές και με δικά τους έξοδα... Παρόλα αυτά ακούνε και αρνητικά σχόλια ενώ θα έπρεπε να τους ευχαριστούνε και από πάνω! Το κακό πρέπει να σταματήσει άμεσα. Θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να τιμωρηθούν οι υπαιτιοι.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.