Απορριπτική είναι η απάντηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, στο αίτημα που υπεβλήθη από την Συμπολιτεία Θερμαϊκού, την ΠΟΕ-ΟΤΑ και το Σωματείο εργαζομένων για ακύρωση της 327/17 απόφασης αναφορικά με τον διαγωνισμό σε ανάθεση της Υπηρεσίας Καθαριότητας σε ιδιώτη.

Η απάντηση της Αποκεντρωμένης θεωρεί πως "απαραδέκτως" υποβλήθησαν οι προσφυγές, καθώς ο Ελεγκτής Νομιμότητας είναι αναρμόδιος να τις εξετάσει.

Προφανώς συνεχίζεται η διαδικασία του διεθνή ανοιχτού διαγωνισμού που υπερψηφίστηκε από την διοίκηση και την αξιωματική αντιπολίτευση ύψους 3.043.000 €, που θα αναθέσει την καθαριότητα μέρος του Δήμου σε εργολάβο καθαριότητας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.