Μια έντονα απογοητευτική εικόνα αντίκρυσαν οι υπεύθυνοι του Αχιλλέα Περαίας χθες το μεσημέρι, όταν βρέθηκαν στο γήπεδο της Άνω Περαίας το οποίο χρησιμοποιεί για προπονήσεις και τους αγώνες της η ομάδα.

Άγνωστοι το προηγούμενο βράδι είχαν εισβάλλει στο χώρο και έγραψαν συνθήματα με μαύρο χρώμα στους τοίχους, στα τζάμια και γενικά βρώμισαν έναν αθλητικό χώρο.

Θλίψη και προβληματισμό δημιουργούν ανάλογες πράξεις.

Δυστυχώς δεν μπορούν να αντιληφθούν οι δράστες και οι όμοιοί τους πως είναι πολύ εύκολο να καταστρέψεις αλλά δυσκολότερο και δαπανηρότερο (σε χρήμα και κόπο) να αποκαταστήσεις τις "εικαστικές παρεμβάσεις" των ανήσυχων νυχτερινών εισβολέων.

Η διοίκηση του Αχιλλέα, ως χρήστης του γηπέδου, δια του Προέδρου του Χρήστου Γκουζγκούνη, κάλεσε την αστυνομία που κατέγραψε το συμβάν και κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων.

Η κυριότητα του γηπέδου ανήκει εξ ολοκλήρου στον Δήμο Θερμαϊκού.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.