Στις 25 Σεπτεμβρίου 2017 ξεκινά το πρόγραμμα ‘’Άθληση για όλους’’ στο Δήμο Θερμαϊκού. Με ένα πλούσιο πρόγραμμα άθλησης, πιο γεμάτο από κάθε άλλη φορά, δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους δημότες, κάθε ηλικίας, με την εποπτεία και την καθοδήγηση εξαίρετων και πεπειραμένων καθηγητών – γυμναστών, να αθληθούν με τρόπο ευχάριστο, ξεφεύγοντας από τη μονοτονία της καθημερινότητάς τους, βοηθώντας έτσι τη σωματική και ψυχική τους υγεία, την ευεξία και την καλή φυσική τους κατάσταση.

   Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κινητική αγωγή, ενόργανη και ρυθμική γυμναστική, στίβο, τέννις, Kids Aerobic, pilates, κολύμβηση κ.ά.

   Συγκεκριμένα:

   1.- Στην Περαία:

   α) Στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο (τέρμα οδού Κύπρου, Άνω Περαία), καθημερινά (εκτός Σαββάτου – Κυριακής), με πρωινά και απογευματινά προγράμματα άθλησης κινητικής αγωγής.
   β)  Σε πρόγραμμα τμημάτων εξωτερικών χώρων, καθημερινά (εκτός Κυριακής) για στίβο και τέννις.
   γ) Για κολύμβηση μελών ΚΑΠΗ στο POOL SPORT CENTER, τρεις φορές την εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή, με την επίβλεψη ναυαγοσώστη.

   2.- Στη Μηχανιώνα:

   α) Στο Γυμναστήριο Μαζικής Άθλησης, από Δευτέρα έως Παρασκευή (πρωί – απόγευμα), για κινητική αγωγή, Kids Aerobic, Ρυθμική και Ενόργανη Γυμναστική.
   β) Για βάρη – όργανα – μυϊκή ενδυνάμωση, από Δευτέρα έως Παρασκευή (πρωί - απόγευμα).
   γ) Σε πρόγραμμα τμημάτων εξωτερικών χώρων, για τέννις.

   3.- Στην Επανομή:

   α) Στην αίθουσα 3ου Δημ. Σχολείου, από Δευτέρα έως Παρασκευή, για κινητική αγωγή, Kids Aerobic, ενόργανη γυμναστική, Kids Aerobic, Pilates και ορθοσωματική γυμναστική.
   β) Στα ανοιχτά γήπεδα Επανομής, από Δευτέρα έως Παρασκευή, για τέννις.

   4.- Στο Μεσημέρι:

   α) Στην αίθουσα της Τοπικής Κοινότητας, από Δευτέρα έως Παρασκευή (απόγευμα), για παιδιά 5 -12 ετών (Παίζω και γυμνάζομαι) και ενήλικες, για ορθοσωματική γυμναστική και Dance Aerobic.
   β) Στον αύλειο χώρο του Δημ. Σχολείου , Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο απόγευμα, για τέννις.
   
Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Αθλητισμού ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. (τηλ. 23920/76011).


   
Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης για το πρόγραμμα ‘’Άθληση για όλους’’ δήλωσε: «Όλοι στη Διοίκηση του Δήμου μας μέσα από τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού που οργανώνουμε, επιθυμούμε να καλλιεργηθεί η βούληση, η αντοχή, η υπομονή, η επιμονή, η αγωνιστικότητα. Γιατί αυτές οι αρετές χαρακτηρίζουν έναν αθλούμενο. Είναι όμως και αρετές που πρέπει να έχει κανείς και στο ‘’στίβο’’ της ζωής, για να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις τεράστιες δυσκολίες που παρουσιάζει. Εύχομαι σ’ όλους τους συμμετέχοντες υγεία και ευγενή άμιλλα. ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ»!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. Που μπορούμε να απευθυνθούμε για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες; Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που μπορούμε να απευθυνθούμε για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες; Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Αθλητισμού ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. (τηλ. 23920/76011), το αναφέρει η ανάρτηση ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.