Ήρθαν τελικά τα χρήματα στο Ταμείο Παρακαταθηκών, αφού εγκρίθηκαν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, το ποσό των 648.000 €.
Το ποσό που πρόκειται να καλύψει τις αποζημιώσεις από τις βλάβες που υπέστησαν οικοσκευές των δημοτών του Θερμαϊκού στις περσινές πλημμύρες.
Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος κ. Γιάννης Μαυρομάτης, τις αμέσως επόμενες μέρες θα υπάρξει ειδοποίηση, από την Αντιδημαρχία Οικονομικών, των δικαιούχων ώστε να προσέλθουν κα να παραλάβουν τα χρήματα.

Ελπίζουμε το ταχύτερο δυνατόν να λήξει αυτή η εκκρεμότητα που κράτησε περίπου ένα χρόνο και ταλαιπώρησε τους πληγέντες συνδημότες μας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.