Βλέποντας πως δεν έχει ακόμα ανοίξει ο δρόμος της απρόσκοπτης μετακίνησης των μαθητών από και προς τα σχολεία του, παρά τις υποσχέσεις, η σχολική κοινότητα του Δήμου Θέρμης προχωράει σε κινητοποιήσεις.
Συγκεκριμένα, αύριο Πέμπτη 12/10 στις 07:45 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς μπροστά από το Γενικό Λύκειο Βασιλικών με αίτημα την ελεύθερη και δωρεάν μεταφορά όλων των μαθητών στα σχολειά τους και την άμεση λυση του θέματος . Η κινητοποίηση αποφασίστηκε σε σύσκεψη της Ένωσης Γονέων με εκπροσώπους συλλόγων γονέων και μαθητών του ΓΕΛ Βασιλικών, του Δήμου Θέρμης και της Β’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.
Η ασφαλής και απρόσκοπτη πρόσβαση στην εκπαίδευση είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων των παιδιών και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται, απλώς “ως κόστος” . Ο Δήμος Θέρμης και η σχολική κοινότητα, θα εντείνουν τις προσπάθειες και τις κινητοποιήσεις για άμεση και οριστική λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει γονείς και μαθητές τα τελευταία χρόνια.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.