Υπόμνημα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, απέστειλαν οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» Σπύρος Κουζινόπουλος, Θοδωρής Τζίνας και Γιάννης Τσακμάκας, ζητώντας να προχωρήσει άμεσα το θέμα της διαγράμμισης στον επαρχιακό δρόμο Επανομής-Θεσσαλονίκης, ενόψει μάλιστα και του επερχόμενου χειμώνα.

«Στην επαρχιακή οδό Επανομής – Θεσσαλονίκης δεν έχει απομείνει πλέον ούτε ίχνος διαγράμμισης και η κατάσταση αυτή, σε συνδυασμό με την απουσία φωτισμού, καθιστά την οδήγηση τις βραδινές ώρες πραγματική ακροβασία», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της «Συμπολιτείας».

Αναλυτικά το υπόμνημα έχει ως εξής:

«Προς: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Γενική Διεύθυνση Προγραμματισμού & Υποδομών 
Κοιν. : Γραφείο Αντιπεριφεριάρχη Θεσσαλονίκης
 Θέμα: «Διαγράμμιση επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης -Επανομής» 

Κυρίες/οι
Στην επαρχιακή οδό Επανομής – Θεσσαλονίκης δεν έχει απομείνει πλέον ούτε ίχνος διαγράμμισης. Η κατάσταση αυτή, σε συνδυασμό με την απουσία φωτισμού, καθιστά την οδήγηση τις βραδινές ώρες πραγματική ακροβασία. Ειδικά τους χειμερινούς μήνες, που η ομίχλη είναι συχνό φαινόμενο στην περιοχή, το πρόβλημα επιδεινώνεται και θέτει σε σοβαρό κίνδυνο όλους τους διερχόμενους.
Η παράταξή μας έθεσε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Θερμαϊκού αλλά καμία απάντηση και καμία πρωτοβουλία δεν υπήρξε από την μεριά της Διοίκησης του Δήμου.
Επειδή η αρμοδιότητα για τον συγκεκριμένο δρόμο ανήκει στην  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και επειδή η τελευταία διαγράμμιση έγινε πριν πολλά χρόνια, σας καλούμε να προβείτε άμεσα (πριν το χειμώνα) στις απαιτούμενες ενέργειες για την ασφάλεια της κυκλοφορίας στον ανωτέρω δρόμο. 
Περαία 18-10-2017 
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού»Σπύρος Κουζινόπουλος                           
Θεόδωρος Τζίνας
Γιάννης Τσακμάκας
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.