Η ΟΜ σύριζα Θερμαϊκού εκφράζει την συμπαράστασή της και στέκεται στο πλευρό των επτά κατοίκων της Επανομής που δικάζονται την προσεχή Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στο Δ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης γιατί συμμετείχαν στη μαζική κινητοποίηση των κατοίκων, εναντίον της κεραίας κινητής τηλεφωνίας η οποία τοποθετήθηκε στο γήπεδο της «Αναγέννησης» Επανομής.

Η ΟΜ Σύριζα θεωρεί ότι δεν είναι δυνατόν να ποινικοποιούνται οι αγώνες των κατοίκων για την υπεράσπιση του δικαιώματος μιας καλύτερης ποιότητας ζωής. Όπως δεν μπορεί να υποβιβάζεται η υπεράσπιση των δικαιωμάτων και της διεκδίκησης καλύτερης ποιότητας ζωής,με απόλυτα ειρηνικά μέσα,σε ”διατάραξη ποδοσφαιρικού αγώνα”. Για αυτό ζητάμε την πλήρη αθώωση των κατηγορουμένων. 

Η ΟΜ Σύριζα Θερμαϊκού θα είναι παρούσα στην εκδίκαση της Δευτέρας και καλούμε τους κατοίκους να βρίσκονται το πρωί της Δευτέρας στα δικαστήρια για να συμπαρασταθούν στους άδικα διωκόμενους κατοίκους της Επανομής.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.