Είναι ένας ενδιαφέρων και πρωτοποριακός τρόπος που έχει ήδη θέσει σε δημοσιότητα κι εφαρμογή η Πλεύση Ελευθερίας για να στήσει πανελλαδικά τις οργανώσεις της και να μπει δυναμικά στη ανατροπή του μνημονιακού τοπίου προς το παρόν φαίνεται να κυριαρχεί.
Ανακοινώθηκε στις πρόσφατες εργασίες της Πλεύσης Ελευθερίας και των κινημάτων  που γίνανε την περασμένη βδομάδα στην Αθήνα, στον χώρο Academy.
Δημιούργησε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, την οποία και ανέβασε και με αυτόν τον τρόπο έδωσε το δικαίωμα και την ευκαιρία σε κάθε ανυπότακτο Έλληνα να μπει στις τάξεις του κινήματος, μέσω διαδικτύου. Του έδωσε τον τρόπο να βρεθεί με άλλους υποστηρικτές της Πλεύσης στην περιοχή του και να ιδρύσει ένα Πυρήνα Ελευθερίας.
Για να συσταθεί ένας Πυρήνας Ελευθερίας χρειάζονται απλά τρεις φίλοι της Πλεύσης είτε σε έναν τόπο, είτε σε μια ομάδα εργαζομένων, είτε σε μια πόλη, είτε σε ένα δήμο κλπ
Ήδη η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Πλεύσης Ελευθερίας είναι σε δράση ....
Δεν είναι αυτή που θα λύσει προβλήματα, ούτε αυτή που θα δώσει τον αγώνα ...
Απλά είναι ένα χρησιμότατο και πρωτοποριακό εργαλείο που θα ανοίξει τον δρόμο οργάνωσης του αντιμνημονιακού μπλοκ.


Βρίσκεται  στην ανανεωμένη ηλεκτρονική σελίδα της Πλεύσης Ελευθερίας https://www.plefsieleftherias.gr/
Όποιος ενδιαφέρεται να ιδρύσει έναν Πυρήνα Ελευθερίας, ή να συμμετάσχει σε κάποιον της περιοχής του δεν έχει παρά να μπεί στο http://freedom.plefsieleftherias.gr/groups να ενημερωθεί και να δηλώσει παρών.
Ήδη σε όλη την Ελλάδα ξεφυτρώνουν νέοι πυρήνες .... σαν μανιτάρια !!!

Μεταφέρουμε από το σάϊτ της Πλεύσης  τη σελίδα για τηην ίδρυση πυρήνων:

Θέλω να συμμετέχω σε έναν πυρήνα Ελευθερίας ή να δημιουργήσω έναν νέο πυρήνα Ελευθερίας

Τι είναι οι πυρήνες Ελευθερίας
Οι πυρήνες Ελευθερίας είναι ομάδες από τουλάχιστον 3 πρόσωπα που θέλουν να στηρίξουν εθελοντικά τις δράσεις της Πλεύσης Ελευθερίας.
Πώς δημιουργούνται
Οι πυρήνες Ελευθερίας δημιουργούνται ελεύθερα από ανθρώπους που αποδέχονται την Ιδρυτική Διακήρυξη και τις Αρχές Λειτουργίας της Πλεύσης Ελευθερίας και δεσμεύονται να δρουν σύμφωνα με αυτές.
Ποιοι συμμετέχουν
Τα μέλη των πυρήνων θεωρούνται υποστηρικτές της Πλεύσης Ελευθερίας και δρουν με βάση τις αρχές της δημοκρατίας, της διαφάνειας, της αξιοπρέπειας, της αξιοκρατίας, της ισότητας, της αλληλεγγύης.
Σε έναν πυρήνα Ελευθερίας μπορεί να συμμετέχει, εκτός από τους ανθρώπους που τον δημιούργησαν, και καθένας που επιθυμεί να ενώσει τις δυνάμεις του μαζί τους
Πώς λειτουργούν
Ο κάθε πυρήνας έχει ένα υπεύθυνο άτομο για τη λειτουργία του και την επικοινωνία.
Υπεύθυνος του πυρήνα Ελευθερίας είναι εκείνος ή εκείνη που τον δημιουργεί.
Αλλαγή του υπευθύνου μπορεί να γίνει με απόφαση των μελών του.
Κάνοντας κλικ, μπορώ να ενταχθώ σε έναν πυρήνα. Η διεύθυνση email μου θα σταλεί στον υπεύθυνο του πυρήνα, ώστε να επικοινωνήσει μαζί μου
Αν δεν υπάρχουν πυρήνες Ελευθερίας κοντά μου ή αν θέλω να δημιουργήσω έναν νέο πυρήνα, μπορώ να δράσω για τη δημιουργία πυρήνα Ελευθερίας
Πλεύση Ελευθερίας 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.