Μετά από χρόνια θα χτυπήσει την χώρα μας ένας κυκλώνας με τροπικά χαρακτηριστικά.
Με μέγεθος μεγαλύτερο από της Πελοπόννησο και ανέμους που ξεπερνούν τα 100χλμ την ώρα από το απόγευμα θα πληγούν περιοχές της δυτικής Ελλάδας από την Ήπειρο έως την Πελοπόννησο.
Ο κυκλώνας όπως λένε οι μετεωρολόγοι αν και δημιουργημένος στην Μεσόγειο έχει τα χαρακτηριστικά των τροπικών κυκλώνων με ένταση, μάτι στροβιλισμό κτλ.
Το θέμα είναι αν η χώρα μας μπορεί να αντέξει σε τέτοια φαινόμενα, ή μήπως θα δούμε πάλι να πνίγονται πόλεις και άνθρωποι;

Άραγε η Ελληνική ύπαιθρος θα αντέξει ή θα δούμε να πετούν στάνες και να βρέχει κυψέλες ο ουρανός;
Ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά, αν και από χτες που δημιουργήθηκε ο τυφώνας δείχνει να μεγαλώνει όλο και περισσότερο με βάση τις εικόνες των δορυφόρων.
Αυτή την στιγμή 09.00 βρίσκεται στο Ιόνιο ανατολικά της Σικελίας και η κατεύθυνση του είναι νοτιοανατολική προς τα νησιά του Ιονίου.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.