Την Κυριακή 3/12, είχαμε την εναρκτήρια εκδήλωση των «Αστρογειτονιών 2017», που διοργανώνονται από το Δήμο Θερμαϊκού στα πλαίσια του εορτασμού εν όψει των ημερών των Χριστουγέννων.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της εκκλησίας της Παναγίας Φανερωμένης στη Ν. Μηχανιώνα στις 18.00, ξεκίνησε με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Χορωδία του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. που τραγούδησε τα κάλαντα και ακολούθησε ψυχαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά (λαλαland).

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης προχώρησε στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, με τη ζεστασιά και την αίσθηση προσμονής για τις Άγιες μέρες που πλησιάζουν να τρυπώνουν στις καρδιές των παρευρισκομένων.
Η λάμψη της μεγαλύτερης Σελήνης του 2017, της εντυπωσιακότερης από όλες τις πανσελήνους της φετινής χρονιάς και λεγόμενης σούπερ-Σελήνης, που συνόδευε τη χθεσινοβραδινή διοργάνωση, έδωσε μία επιπλέον νότα μαγείας στη χθεσινή βραδιά, η οποία αποτέλεσε την πρώτη από μία σειρά εκδηλώσεων που έχουν προγραμματισθεί για τις φετινές «Αστρογειτονιές».




Τη χθεσινή εκδήλωση διαδέχονται με τη σειρά τους, η εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Περαία, στο πάρκο επί της οδού Ανθέων, το Σάββατο 9/12 στις 18.00, και στην Επανομή, στην κεντρική πλατεία, την Κυριακή 10/12 στις 18.00. Στην Περαία η Φιλαρμονική του Δ.Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. θα παίξει μουσική, ενώ η Χορωδία του θα τραγουδήσει τα κάλαντα. Επιπλέον, θα υπάρξει και ψυχαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά (λαλαland). Αντίστοιχα, στην Επανομή, θα ακουστούν τα κάλαντα από τη μουσική σχολή «ΚΙΘΑΡΙΣ», μουσική από τη Φιλαρμονική του Δ.Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. και οι μικροί μας φίλοι θα ψυχαγωγηθούν με πρόγραμμα για παιδιά (λαλαland). Την φωταγώγηση των δέντρων θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.