Στο εφημερεύον νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο νεαρός ντελιβεράς μετά την σύγκρουση της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε με αυτοκίνητο στην οδό Θερμαϊκού.
Το ατύχημα έγινε χθες νωρίς το βράδυ. Ο νεαρός επιχείρησε να στρίψει αριστερά σε κάθετο δρόμο. Το αντίθετα ερχόμενο όχημα δεν αντελήφθη την πορεία του δίκυκλου με συνέπεια τα δύο οχήματα να συγκρουσθούν.
Σημαντικές οι ζημιές τόσο στο δίκυκλο όσο και στο αυτοκίνητο.
Σοβαρότερος μάλλον είναι ο τραυματισμός του νεαρού, που με κακώσεις στο δεξί κάτω άκρο μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ, που έφθασε γρήγορα επί τόπου , στο εφημερεύον νοσοκομείο. Για κατάθεση οδηγήθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου στην  Τροχαία Θέρμης, που επιλήφθηκε του περιστατικού.

Να σημειωθεί πως είναι πολύ συχνά τα περιστατικά συγκρούσεων και τραυματισμών νεαρών διανομέων εστίασης, που εργάζονται οι περισσότεροι ανασφάλιστοι για λίγα ευρώ με ωριαία αντιμισθία.

* η φωτο είναι αρχείου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.