Η κατάθλιψη και ο εκνευρισμός των γιορτινών ημερών προφανώς υπερισχύει για κάποιους συμπολίτες μας (και όχι μόνο ...) Πολλά περιστατικά καταγράφονται που αποδεικνύουν την ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση που επικρατεί λίγο - πολύ σε όλους μας. Απλά κάποιοι ξεπερνάνε τα όρια με συνέπεια να παρουσιάζονται εικόνες που δεν μπορεί να είναι Χριστιανικής ατμόσφαιρας τις μέρες αγάπης που περνάμε ...
Όπως πληροφορούμαστε από το Rthess, επιβάτης τραυμάτισε στο κεφάλι συνεπιβάτη με αλυσίδα. Το συμβάν έλαβε χώρα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής 72, στο ύψος της Περαίας. Ο δράστης καθόταν σε κάθισμα του λεωφορείου. Ένας από τους επιβάτες του ζήτησε να σηκωθεί για να καθίσει στην θέση του ένας παππούς.
Τότε εκείνος αντέδρασε και χτύπησε με αλυσίδα στο κεφάλι τον επιβάτη που του έκανε την υπόδειξη.
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ευτυχώς ο τραυματίας είναι ελαφρά. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ φίλοι μας, ας ηρεμήσουμε όσο είναι δυνατόν και να μην έχουμε περιστατικά που θα μας θλίβουν και θα μας στενοχωρούν.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.