Με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, μας προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Πιο αναλυτικά, τα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης θα έχουν ως εξής :

Για σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 – 01 –2018:

Καιρός : Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, οι οποίες από τις βραδινές ώρες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους θα είναι ισχυρά.
Άνεμοι : Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ
Θερμοκρασία : Από 06 έως 10 βαθμούς κελσίου

Για αύριο ΣΑΒΒΑΤΟ 13 – 01 – 2018:
Καιρός : Αυξημένες νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους έντονες, ενώ καταγίδες θα σημειωθούν έως τις μεσημβρινές ώρες, κυρίως στα θαλάσσια-παράκτια. Από το απόγευμα αναμένονται χιονοπτώσεις, αρχικά στα γύρω ορεινά και από το βράδυ και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο
Ύφεση των φαινομένων αναμένεται από αργά τη νύχτα.
Άνεμοι : Βορείων διευθύνσεων 3 έως 4 μποφόρ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.