"Φίλες και φίλοι μου με μεγάλη μου χαρά σας προσκαλώ στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής μου"
Μ' αυτό το μήνυμα η πρώην συναδέλφισσα μου Φυσικοθεραπεύτρια αλλά και εκπαιδευτικός Μίνα Αθανασιάδου, μας καλεί την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ.στο Cafe ΘΈΑ/TRO (στην ταράτσα του Βασιλικού Θεάτρου -Βασιλέως Γεωργίου 2A, Θεσσαλονίκη) στην παρουσίαση του βιβλίου της «Στοχασμοί Ψυχής».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
ο κ. Ανδρέας Καρακόκκινος (ποιητής), η Συγγραφέας και ο Εκδότης
ενώ απαγγελία ποιημάτων θα κάνει η κ. Αρχοντούλα Διαβάτη (πεζογράφος)

Δυο λόγια για το δοκίμιο - ποίηση

Κατάδυση στα βάθη της ψυχής όπου ανακαλύπτονται συναισθήματα.
Σκοτεινά μονοπάτια του νου φωτίζονται και γίνεται η συνάντηση με τις αναμνήσεις.
Οι αισθήσεις απολαμβάνουν φως και χρώματα, μυρωδιές και γεύσεις, εικόνες και ήχους. Η σκέψη αφήνεται ελεύθερη και η φαντασία περιπλανιέται στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Μία ωδή στην αγάπη, τον έρωτα, την απώλεια, τη θλίψη, το θυμό, αλλά και τη χαρά και την ελπίδα. Οι στοχασμοί δεν προέρχονται μόνο από το μυαλό, αλλά και την ψυχή.


.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Ευχαριστώ πολύ τον συνάδελφό μου Χρήστο για την ανάρτηση της βιβλιοπαρουσίασής μου στον Ακτιβιστή.
    Μίνα Αθανασιάδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.