Η προκλητικότητα των Τούρκων δεν έχει όρια.
Τις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού που απειλεί για άλλη μια φορά την χώρα μας, διαδέχθηκε η ανακοίνωση επιστράτευσης του Ερντογάν μετά τις ήττες που εισπράττουν στο Αφρίν.
Και σαν να μην έφταναν οι θηριωδίες που παρατηρούνται σε όλη πλέον την Συρία, με εκατοντάδες θύματα αμάχους και κύρια μικρά παιδιά, ο σουλτάνος Ερντογάν καλεί στην εξέδρα μικρό κοριτσάκι ντυμένο με στρατιωτική στολή και το καθησυχάζει όταν το βλέπει να κλαίει:

«Αυτοί που φορούν μπορντό μπερέ δεν κλαίνε!». Και συνέχισε: «Έχει τη σημαία στην τσέπη της. Πρώτα ο θεός, θα καλυφθεί με τη σημαία όταν γίνει μάρτυρας. Είσαι έτοιμη για όλα, δεν είναι;».

Ο εθνικισμός δίνει για άλλη μια μέρα παράσταση στην γείτονα. Οι ανεγκέφαλοι δυστυχώς υπερισχύουν. Η σωφροσύνη  απούσα ....

Δείτε παρακάτω το βίντεο:



Φωτο από την αγριότητα των μαχών στην πολύπαθη Συρία, με μικρά παιδιά να βιώνουν την φρίκη.
Τραύματα που δεν θα μπορέσουν να επουλωθούν ποτέ ....



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.