Συνεχίζουν τις εθελοντικές δράσεις καθαρισμού των παραλιών στο δήμο Θερμαϊκού οι Kristin και ο Μάριος Bac, οι δύο νέοι που ανέλαβαν να παρακινήσουν κατοίκους και επισκέπτες και να τους κάνουν αρωγούς τους στην εθελοντική αυτή πρωτοβουλία τους.

Έτσι μετά από τον καθαρισμό της παραλίας Επανομή παλαιότερα και της παραλίας του Αγγελοχωρίου το περασμένο Σάββατο 10 Μαρτίου ήρθε και η σειρά της Αγίας Τριάδας.

Πιστοί στην υπόσχεσή τους να κάνουν μια εθελοντική δράση καθαρισμού κάθε 2 με 3 εβδομάδες δίνουν ραντεβού για το Σάββατο 24 Μαρτίου, στην Αγία Τριάδα.

Συνάντηση λοιπόν στις 11 το πρωί του Σαββάτου, 24 Μαρτίου, μπροστά " Ammos Beach Bar".

Όσοι πιστοί προσέλθετε !!

Εδώ η ανακοίνωση της δράσης στο fb, όπου μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας https://www.facebook.com/events/170508110266981/
Σας χρειαζόμαστε ΕΣΑΣ! Στις 24 Μαρτίου 2018 θέλουμε να καθαρίσουμε την παραλία της Αγία Τριάδα από τις 11 το μεσημέρι.
Σας συναντάμε στο "Amos Beach Bar" στην Αγία Τριάδα
Προσβλέπουμε σε πολλούς νέους ανθρώπους και έχουμε μια ωραία μέρα! Αν έχετε ερωτήσεις, γράψτε μας!
Πώς θα φτάσετε εκεί;
Με λεωφορείο No. 72

Αν θέλετε να ξεκινήσετε τη μεταφορά αυτοκινήτων, μπορείτε να την δημοσιεύσετε εδώ στην εκδήλωση!

***
We need YOU! On the 24th of March 2018 we want to clean the beach of "Αgia Triada" from 11 o'clock. We meet directly at the "Amos Beach Bar"
We look forward to many old and new people and have a nice day! If you have questions, write us!
How do you get there?
By bus number No. 72
If you want to start carpooling, you can post it here in the event!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.