Αύριο αναμένεται να έρθει στην Αγία Τριάδα η σορός του 36χρονου Λευτέρη από τη Γερμανία.
Η δυστυχής μητέρα του, Παρθένα Παπαδοπούλου, πρώην δημοτικός σύμβουλος και ιδρυτικό στέλεχος Συλλόγων επαναπατρισθέντων Ποντίων, αντιμετωπίζει τον μεγαλύτερο πόνο στη ζωή της με την αιφνιδιαστική απώλεια του γιου της.
Ο Λευτέρης, που μεγάλωσε κσι πήγε σχολείο στην Αγία Τριάδα, ήταν παντρεμένος και εργαζόταν στη Γερμανία. Πρόσφατα πέρασε από τσεκ απ που του έγινε από την εταιρεία που εργαζόταν και όλες οι εξετάσεις ήταν πολύ καλές και πιστοποιούσαν την πολύ καλή υγεία του.
Δυο μέρες πριν όμως, μόλις ήπιε το πρωινό καφέ του και έφευγε για τη δουλειά, λίγο πριν βγει από το σπίτι του υπέστη ανακοπή καρδιάς και απεβίωσε. Ήταν ο τελευταίος καφές του άτυχου νέου.
Το χωριό είναι σε θλίψη και οι γνωστοί μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον μεταστάντα.
Εμείς εκφράζουμε την λύπη και την συμπαράστασή μας στην μητέρα του Παρθένα και στην σύζυγό του.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.