Η βαρβαρότητα της αριστερής κυβέρνησης και των πραιτωριανών της Ματατζήδων μάτωσαν τις κινητοποιήσεις του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς. Προσήχθησαν τρεις κακοποιημένοι και τραυματισμένοι σοβαρά αγωνιστές που επιχείρησαν να ματαιώσουν άλλον ένα πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας.

Οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Στους τραυματισμένους δεν επετράπη ούτε η εξέταση από γιατρούς και παρέμεναν στη ΓΑΔΑ. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετέβη στη ΓΑΔΑ όπου κρατούνται οι συλληφθέντες καθώς η ίδια ανέλαβε την υπεράσπισή τους και δήλωσε:



«Ανέβηκα και είδα τρεις ανθρώπους τραυματισμένους, τους δύο σοβαρά τραυματισμένους, μάλιστα και στο πρόσωπο, ενώ μέχρι τώρα δεν έχει γίνει η διακομιδή τους στο νοσοκομείο, ούτε εξέταση από γιατρό.

Μίλησα με έναν διευθυντή της αστυνομίας, ο οποίος μου δήλωσε ότι του τηλεφωνούν κάθε δύο λεπτά από το υπουργείο, για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ούτε η χούντα δεν θα έπεφτε σε αυτό το σημείο κατάπτωσης».

Ελεύθεροι οι αγωνιστές του κινήματος

Πριν λίγο στα Δικαστήρια της Ευελπίδων απελευθερώθηκαν οι συλληφθέντες αγωνιστές του Κινήματος κατά των πλειστηριασμών, οι οποίοι δέχθηκαν χθες ξυλοδαρμό από τα ΜΑΤ της κυβέρνησης των τραπεζιτών.
Η δίκη τους θα γίνει στις 30 Μαρτίου.
Η διαδικασία με την οποία κρατήθηκαν, συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες ήταν στημένη και εξοργοστική.
Ο Αγώνας ενάντια στην εκποίηση της λαϊκής περιουσίας θα κλιμακωθεί.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.