H πρώην πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Ιωάννα Χρουσαλά Μπιλίση βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Επανομής.

Νεκρή εντοπίστηκε σήμερα στη θαλάσσια περιοχή της Επανομής η πρώην πρόεδρος των Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Χρουσαλά Μπιλίση.

Συγκεκριμένα, η σορός εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Λεύκης, στο κτήμα Καραγκιόζη στις 14.38 από περιοίκους που ενημέρωσαν το Λιμενικό.

Το πτώμα της 71ης χρονης γυναίκας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου ενώ το λιμενικό έχει αναλάβει τις έρευνες για τα αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα άφησε σημείωμα πριν τον θάνατό της, ενώ όλες οι ενδείξεις απομακρύνουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πολύ γνωστή στην πόλη συμβολαιογράφος είχε βρεθεί το προηγούμενο διάστημα στη μέση της διαμάχης για τους πλειστηριασμούς.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι σε βάρος της είχε ασκηθεί ποινική δίωξη με την κατηγορία της υπεξαίρεσης για παρακράτηση χρημάτων από πλειστηριασμούς (δείτε εδώ). Αναφορικά με την υπόθεση αυτή, η ίδια είχε δηλώσει: «Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που εμπλέκουν το όνομά μου, δηλώνω ότι είναι ανακριβή και παραπλανητικά, καθώς δεν οφείλεται εκ μέρους μου κανένα απολύτως ποσό στο Ελληνικό Δημόσιο. Είμαι έτοιμη κάθε στιγμή να παράσχω τεκμηριωμένες εξηγήσεις για αυτό εφόσον κληθώ από τα αρμόδια όργανα, και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη». (δείτε εδώ).

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.