Σε νέα διανομή τροφίμων θα προχωρήσει ο Δήμος Θερμαϊκού, στους ωφελούμενους του Προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), των οποίων οι αιτήσεις υπαγωγής και τροποποίησης έχουν εγκριθεί μέχρι τις 31-3-2018, στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στους Ν.Επιβάτες, στο νέο χώρο στέγασης των  Δομών Βασικών Αγαθών του Δήμου Θερμαϊκού «Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο» που βρίσκεται στο 21ο χλμ. Λ.Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας, στάση ΟΑΣΘ «Ελβετία», σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

-      Τρίτη 24 Απριλίου 2018, ώρα από 10:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ.
( ωφελούμενοι που το επώνυμο αρχίζει από Α έως Λ )

-      Τετάρτη 25 Μαρτίου 2018, ώρα από 10:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ.
( ωφελούμενοι που το επώνυμο αρχίζει από Μ έως Ω )

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι ευπαθή, νωπά και τρόφιμα μακράς διάρκειας (τυρί, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζάχαρη, ντοματοπολτό, αλάτι, μακαρόνια, μαναβική , κοτόπουλο), τα οποία οι δικαιούχοι πρέπει να παραλάβουν αυθημερόν.

Οι ωφελούμενοι του παραπάνω προγράμματος θα ειδοποιηθούν ατομικά ή με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο ή στο 
email τους. Κατά την παραλαβή της  αντίστοιχης ποσότητας, θα πρέπει να προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητάς τους ή το διαβατήριό τους, το ΑΜΚΑ τους ή εξουσιοδότηση, εφόσον παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο.

Επίσης, θα πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα για τη μεταφορά των προϊόντων (καρότσι λαϊκής), καθώς  για κάθε δικαιούχο η ποσότητα, που θα διανεμηθεί είναι αρκετά κιλά.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.