Μπορεί η ομάδα ο Αίαντας Θερμαϊκού να "εξορίστηκε" από τις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου Περαίας, μπορεί να έχει καταντήσει μετανάστης στον τόπο του αναγκαζόμενος να προπονεί τους αθλητές του σε ακατάλληλους χώρους, αλλά όλες αυτές οι δυσκολίες δεν κατάφεραν να κάμψουν τη θέληση αθλητών, προπονητών και παραγόντων του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου για την κατάκτηση νέων και σημαντικότερων διακρίσεων και επάθλων.

Νέες σημαντικές επιτυχίες έχει να επιδείξει η ομάδα με την χαρισματική αθλήτρια του συλλόγου, την 16χρονη Περαιώτισσα Αντωνία Σακελλαρίδου.

Η Αντωνία με τη συμμετοχή της στην τετράδα της Εθνικής Ομάδας τραμπολίνο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μπακού κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο μαζί με τις Αναστασία Παπαδημητρίου, Λυδία Τσακαλίδου, Αγγελική Καλπαξή, αφού η εθνική ομάδα τραμπολίνο κατάκτησε την τρίτη θέση πίσω από τις εθνικές ομάδες της Ρωσίας και της Λευκορωσίας.

Και μετά και την τεράστιας σημασίας κατάκτηση της 12ης θέσης στο ατομικό τραμπολίνο νεανίδων, η αθλήτρια του ΓΟ Αίαντα Θερμαϊκού εξασφάλισε και την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Μπουένος Άιρες 2018», που θα γίνουν το φθινόπωρο (1-12 Οκτωβρίου).

Η 16χρονη πρωταθλήτρια χάρισε στην Ελλάδα ένα από τα μόλις πέντε εισιτήρια της ευρωπαϊκής ζώνης, με τη 12η θέση που κατέκτησε στο ατομικό τραμπολίνο νεανίδων και με δεδομένο ότι δικαίωμα πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων είχαν μόνο οι αθλήτριες που ήταν γεννημένες το 2001 και 2002.

Συγχαρητήρια Αντωνία !!!

* στη φωτο με τον προπονητή της



Το 2ο πρόγραμμα της Αντωνίας Σακελλαρίδου στον προκριματικό του ατομικού τραμπολίνο νεανίδων, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τραμπολίνο του Μπακού (12/04/2018).


Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στην Εθνική νεανίδων του τραμπολίνο (Αντωνία Σακελλαρίδου, Αναστασία Παπαδημητρίου, Λυδία Τσακαλίδου, Αγγελική Καλπαξή), η οποία κατέκτησε την 3η θέση στον τελικό του ομαδικού αγωνίσματος, στο ευρωπαϊκό
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.