Η θέση της Δημοτικής Αρχής Θερμαϊκού, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της, επεδείκνυε πλήρη στήριξη σε κάθε δράση, που διαπνέεται από το πνεύμα του εθελοντισμού και της συνεισφοράς.

Για άλλη μία φορά, λοιπόν, ανταποκρίθηκε άμεσα σε πρόταση μιας από κοινού συνδιοργάνωσης δράσης καθαρισμού της παραλίας του Αγγελοχωρίου, σπεύδοντας να συνδράμει ουσιαστικά και ενεργά στην πρωτοβουλία των ανθρώπων του Active sport Club water - sports και του Five senses travel παρέχοντας τα απαραίτητα αναλώσιμα (σακούλες σκουπιδιών και γάντια μιας χρήσης), αλλά και δημοτικό απορριμματοφόρο όχημα και μηχάνημα έργου.

Ο εθελοντικός καθαρισμός του παράκτιου χώρου, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 22 Απριλίου, έτυχε σημαντικής ανταπόκρισης από τον κόσμο, που ένωσε τις δυνάμεις του, βάζοντας όλη του την ενέργεια και τη θετική διάθεση, παραδίδοντας μια πλαζ καθαρή και έτοιμη για το καλοκαίρι και τους επισκέπτες της.


Μην παραλείποντας να ευχαριστήσει για τη δραστηριοποίηση του κόσμου, ο Δήμαρχος, κ. Μαυρομάτης, δήλωσε : «Αξίζουν σε όλους σας, έναν προς έναν, οι πιο θερμές ευχαριστίες και τα πιο ηχηρά συγχαρητήρια. Όλοι οι συμμετέχοντες, οι άνθρωποι του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου, του ΚΑΠΗ και του Αθλητικού Συλλόγου «Κεραυνός» Αγγελοχωρίου, του Σώματος Εθελοντών – η δημιουργία του οποίου, σημειωτέον, υπήρξε μία από τις πρώτες αποφάσεις της Διοίκησής μας, αναγνωρίζοντας τη σημασία της προσφοράς του – και φυσικά του Active sport Club water - sports και του Five senses travel, επέδειξαν περίτρανα τα αξιοθαύμαστα αποτελέσματα της συλλογικής δουλειάς. Συγχρόνως όμως, είναι ιδιαίτερα ευτυχές, ότι η ευαισθησία, η περιβαλλοντική ευσυνειδησία και η αγάπη για τον τόπο που εκδηλώνεται, λειτουργεί παραδειγματικά για τον καθένα από μας».
Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.