Το δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού με ψήφισμά του καταδικάζει την επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τονίζει ότι πράξεις βίας δε νοείται να υποκαθιστούν τη δημοκρατική έκφραση, να καταπατούν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και να μεταδίδουν το νόσημα του μίσους στην κοινωνία.
Αναλυτικά το ψήφισμα έχει ως εξής:  
"Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θερμαϊκού εκφράζει την έντονη αποδοκιμασία του για την επίθεση  σε βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και δηλώνει ότι είναι αντίθετο σε κάθε μορφή βίας από οποιονδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο αυτή εκδηλώνεται.
Πράξεις βίας δε νοείται να υποκαθιστούν τη δημοκρατική έκφραση και να καταπατούν την αξιοπρέπεια του οποιουδήποτε ανθρώπου, πάνω απ’ όλα όμως δεν επιτρέπεται να μεταδίδουν το νόσημα του μίσους στην κοινωνία μας.
Η απερίφραστη καταδίκη της βάναυσης επίθεσης είναι αυτονόητη και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο συνάδελφο, Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη". 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.