Από την Κυριακή 1 Ιουλίου αρχίζει τα καλοκαιρινό πρόγραμμα δρομολογίων των λεωφορείων του ΟΑΣΘ, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Οργανισμός.

Τα δύο (2) δρομολόγια – ΕΞΠΡΕΣ -, που συμβάλλουν στην εξυπηρέτηση του ιδιαίτερα αυξημένου κατά τους θερινούς μήνες επιβατικού κοινού, που μετακινείται προς τις παραλίες της Επανομής και της Ν. Μηχανιώνας, θα έχουν αφετηρία εντός του Τερματικού Σταθμού του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού. 

Τα λεωφορεία της γραμμής No 70«Ν.Σ. Σταθμός – Επανομή», κατά τη μετάβαση προς τις παραλίες της Επανομής, μόνο θα επιβιβάζουν επιβάτες, από όλες τις υφιστάμενες επί της διαδρομής στάσεις, ενώ η αποβίβαση των επιβατών θα γίνεται, από το κέντρο της Επανομής και μέχρι τα δύο τέρματα (Παραλίας και Πάλιουρα) σε όλες τις υπάρχουσες στάσεις.
Κατά την επιστροφή, τα λεωφορεία θα επιβιβάζουν επιβάτες μέχρι το κέντρο της Επανομής και στη συνέχεια του δρομολογίου, μέχρι το Ν.Σ. Σταθμό, μόνο θα αποβιβάζουν επιβάτες, σε όλες τις υφιστάμενες επί της διαδρομής στάσεις.

Τα λεωφορεία της γραμμής No71 «Ν.Σ. Σταθμός – Μηχανιώνα», κατά τη μετάβαση προς τις παραλίες της Μηχανιώνας, μόνο θα επιβιβάζουν επιβάτες, από όλες τις υφιστάμενες επί της διαδρομής στάσεις, ενώ η αποβίβαση των επιβατών θα γίνεται από την Παραλία της Περαίας και μέχρι το τέρμα και για τα δύο δρομολόγια μέσω Κερασιάς και Αγγελοχωρίου.
Κατά την επιστροφή, τα λεωφορεία θα επιβιβάζουν επιβάτες μέχρι την Παραλία της Περαίας και για τα δύο δρομολόγια, μέσω Κερασιάς (No71) και Αγγελοχωρίου (No71Α) και στη συνέχεια του δρομολογίου, μέχρι το Ν.Σ. Σταθμό, μόνο θα αποβιβάζουν επιβάτες, σε όλες τις υφιστάμενες επί της διαδρομής στάσεις.

Παράλληλα, ξεκινάει και η λειτουργία της λεωφορειακής γραμμής No77Η «Επανομή – Ποταμός», για την οποία θα δρομολογηθεί ένα (1) όχημα, που θα πραγματοποιεί οκτώ (8) δρομολόγια σε μία βάρδια ημερησίως, κατά το διάστημα 11:05΄ - 17:10΄, συνδέοντας την Επανομή με την παραλία του Ποταμού.
Το πρώτο δρομολόγιο μετάβασης θα συνδέει το ΙΚΕΑ με την Επανομή (με τη σήμανση της Λ.Γ. No69) και στη συνέχεια θα πραγματοποιούνται τα τοπικά δρομολόγια που θα συνδέουν την Επανομή με την παραλία στη θέση «Ποταμός».
Το τελευταίο δρομολόγιο επιστροφής θα συνδέει την Επανομή με το ΙΚΕΑ, με τη σήμανση της Λ.Γ. Νο 69.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.