Με ψήφους 127 «υπέρ» και 153 «κατά» η Βουλή των Ελλήνων καταψήφισε την πρόταση δυσπιστίας εναντόν της κυβέρνησης για τη συμφωνία στο Σκοπιανό - Διαφοροποιήθηκε ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος που καταψήφισε και διεγράφη από το κόμμα των ΑΝΕΛ
Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ εναντίον της κυβέρνησης για τη συμφωνία στο Σκοπιανό.

Συνολικά ψήφισαν 280 βουλευτές: 153 είπαν «όχι», και 127 δήλωσαν «ναι» καταψηφίζοντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Απείχαν οι 15 βουλευτές του ΚΚΕ, που αποχώρησαν από τη διαδικασία, ένας βουλευτής της ΧΑ και οι ανεξάρτητοι Κατερίνα Παπακώστα, Χάρης Θεοχάρης, Νίκος Νικολόπουλος και Κώστας Μπαρμπαρούσης.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κατσιαντώνης ψήφισε «ναι», συντασσόμενος με την άποψη της ΝΔ.

Καταψήφισε ο Δημήτρης Καμμένος και διεγράφη από τους ΑΝΕΛ

Ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος καταψήφισε την κυβέρνηση ψηφίζοντας «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας. Αμέσως μετά τη διαφοροποίηση του βουλευτή του, ο Πάνος Καμμένος με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής δήλωσε ότι «ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος του Κωνσταντίνου δεν ανήκει πλέον στην ΚΟ των ΑΝΕΛ».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.