Αδυνατεί να συλλάβει υγιής νους αυτό που συνέβη σε γατούλα 3 μηνών στην οδό Σάντας στην Καλαμαριά. Ψάχνουμε αυτόν που έδεσε το ζώο με θηλιά, το χτύπησε με σκουπόξυλο και του έλιωσε το κρανίο με ένα κούτσουρο. Το περιστατικό έγινε στις 4:00 το πρωί , ξημέρωμα Δευτέρας 16/7.
Η αστυνομία θεωρεί το συμβάν πολύ σοβαρό και το άτομο που διέπραξε τη δολοφονία ιδιαίτερα επικίνδυνο.
Όποιος έχει την παραμικρή πληροφορία για τον δράστη, είδε κάτι ή άκουσε παρακαλείται να τηλεφωνήσει στο αστυνομικό τμήμα Καλαμαριάς στο τηλ.2310029460.
Εξετάζεται ήδη υλικό από τις κάμερες της περιοχής.
Ο δολοφόνος θα αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως 5 χρόνια και χρηματική ποινή 30.000 ευρώ.

Παρακαλώ θερμά ΟΛΟΥΣ τους φίλους μου να το κοινοποιήσουν για να βρούμε πληροφορίες για το δολοφόνο.
Τα ζώα έχουν δικαίωμα να ζουν και να μεγαλώνουν στο φυσικό τους περιβάλλον. Κανένας δεν μπορεί να κακοποιήσει ή να αφαιρέσει τη ζωή ενός ζώου επειδή είναι αδέσποτο. Το λέει ο νόμος.
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν συνείδηση των υποχρεώσεων μας προς αυτά, τα αγαπούν, τα φροντίζουν και νοιάζονται.

Pelli Asimaki

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.