Αυτά έγραφα στις 22 Ιουνίου (ανάρτηση: ΠΕΡΑΙΑ: Αποκαθίσταται η βλάβη και η διαρροή στον πεζόδρομο μεταξύ πάρκου και 4ου Δημοτικού Σχολείου) , και ήμουν αισιόδοξος για τη λύση ενός απλού προβλήματος:
Το μήνυμα του ανώνυμου φίλου στον "ακτιβιστή" έλεγε:
"Χρήστο καλημέρα. Δυστυχώς δε βρίσκω το τηλέφωνό σου. Έλα μια βόλτα έξω απ' το 4ο Δημοτικό. Εδώ και πολύ καιρό υπάρχει μεγάλη διαρροή νερού και ο Δήμος κωφεύει..."
Φίλε μου δυστυχώς άργησα να περάσω από τον χώρο. Τα κατάφερα σήμερα το πρωί.
Ευτυχώς την έκκλησή σου έλαβαν σοβαρά υπόψη τους οι διοικούντες και σήμερα, την ώρα που το επισκέφθηκα στο σημείο ήταν συνεργείο παρόν συνοδευόμενο από την Πρόεδρο του Τοπικού Περαίας κ. Νίτσα Κάλφα και τον δημοτικό σύμβουλο και εργαζόμενο στη ΔΕΥΑΘ κ. Νίκο Γιάκη.
Είχε εντοπιστεί η διπλή κατά τις εξηγήσεις των υπευθύνων βλάβη διαρροής. Σταμάτησε η διαρροή και ξεκίνησε η διαδικασία αποκατάστασης της βλάβης με δημιουργία bypass προς το 4ο Δημοτικό που είχε το πρόβλημα.
Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν !!!
Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει η βλάβη σύντομα και θα δοθεί χωρίς νερό το τμήμα του πεζόδρομου στους περιπατητές και τα παιδιά του γειτονικού πάρκου.

Δυστυχώς όμως .....
Μετά σχεδόν δύο μήνες, όπως διαπίστωσα μετά από υπενθύμιση φίλου αλλά και δικό μου  έλεγχο, το πρόβλημα παραμένει .... Και το σχολείο δεν έχει νερό (ντιπ κατά ντιπ) και τα όμορφα συντριβανάκια δεν λειτουργούν και η διαδικασία αποκατάστασης της βλάβης ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
Οι αρμόδιοι που θα έπρεπε να απαοκαταστήσουν τη βλάβη, απλά κουκούλωσαν την τρύπα και μάλλον δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ!!!
Σε ένα μήνα ξεκινούν τα σχολεία. Πότε περιμένετε αλήθεια να λύσετε τη δυσλειτουργία;
Τί σόι bypass είναι αυτό; Ούτε καρδιοχειρουργοί να είσασταν πχια!!! 😀😀👿😈



ΥΓ Και οι βανδαλισμοί από τις συμμορίες του κ@@ου, που δεν τους αγγίζει τίποτα και κανένας (γονείς, αστυνομία, φύλαξη του πάρκου - ανύπαρκτη), συνεχίζουν απτόητοι το καταστροφικό τους έργο .....

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.