Έντονη κόντρα πρέπει να υπήρξε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αν κρίνουμε από την δήλωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώργου Τσαμασλή, που λάβαμε σήμερα και αποτελεί αντίγραφο όσων κατάγγειλε για την κατάσταση της καθαριότητας στο Δήμο Θερμαϊκού. Για την κατάσταση επιρρίπτει την ευθύνη στον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μαυρομάτη, καταλογίζοντάς του αδράνεια, αδιαφορία και ανικανότητα.

Όπως είχαμε από μηνός προβλέψει η ένταση θα αυξάνει σταδιακά, αφού μένουν λιγότερο από 8 μήνες ως τις επόμενες εκλογές. Για την γενική προεκλογική εικόνα, όπως διαμορφώνεται τις τελευταίες εβδομάδες, μπορείτε να διαβάσετε σε νεώτερη ανάρτησή μας.

Η δήλωση Γιώργου Τσαμασλή για την καθαριότητα:
"Ανικανότητα και κακοδιαχείριση χαρακτηρίζει την διοίκηση και προσωπικά τον δήμαρχο, Γιάννη Μαυρομάτη , διότι για άλλη μια φορά δεν φρόντισε για την ομαλή λειτουργία της αποκομιδής των απορριμμάτων. Συνέπεια οι αποκρουστικές εικόνες των δρόμων και η δυσωδία. Οι Συνδημότες μας πληρώνουν τα ακριβότερα δημοτικά τέλη σε όλη την χώρα, αλλά τα σκουπίδια μένουν στις γειτονιές μας επάνω στα πεζοδρόμια και αυτό γιατί δεν φρόντισε έγκαιρα για νέα σύμβαση - εγκεκριμένη - με τον εργολάβο. Το κυριότερο, δεν φρόντισε για την αγορά απορριμματοφόρων, ως όφειλε, για να πραγματοποιηθεί η αποκομιδή με μέσα του Δήμου (απορριμματοφόρα και προσωπικό). Σήμερα, πληρώνουμε τον ιδιώτη για τα οχήματα που διαθέτει, αλλά και το προσωπικό του δήμου μας. Την ίδια ώρα οι υπάλληλοι της καθαριότητας του Δήμου Θερμαϊκού μένουν χωρίς αντικείμενο. Εν ολίγοις πληρώνουμε και τον εργολάβο αλλά και τους υπαλλήλους του Δήμου , όμως δεν έχουν αντικείμενο εργασίας. Τα ψέματα τελειώσανε! Οι συνδημότες μας αγανακτισμένοι απαιτούν καθαριότητα και όχι μερεμέτια. Πληρώνουν ακριβά δημοτικά τέλη και εισπράττουν αδιαφορία και ανικανότητα".
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.