Ένα σημαντικό πρόβλημα πολλών συμπολιτών μας που επισκέπτονται το Κέντρο Υγείας Μηχανιώνας, σύμφωνα με δελτίο τύπου της διοίκησης του Δήμου Θερμαϊκού, αλλά και του ΟΑΣΘ, επιλύεται.

Το ζήτημα είχαμε θέσει πολλές φορές κατά το παρελθόν, χωρίς να γίνει δυνατή η διευθέτησή του. Ασθενείς ή κάτοικοι που κατευθύνονταν με τον ΟΑΣΘ προς ή από το Κέντρο Υγείας, επιβιβάζονταν ή αποβιβάζονταν στη στάση ΕΚΚΛΗΣΙΑ και έπρεπε να διανύσουν μια απόσταση περίπου 800 μέτρων πεζή μέχρι ή από το ΚΥ. Πολλές φορές με βροχή ή κρύο ή πολύ ζέστη.

Πληροφορούμαστε πως έγινε δεκτό το αίτημα του Δημάρχου Θερμαϊκού, κ. Γιάννη Μαυρομάτη, από τον Πρόεδρο του ΟΣΕΘ, κ. Κωνσταντίνο Αμπατζά κατά τη διάρκεια συνάντησής τους που είχε πραγματοπιηθεί τον περασμένο Μάρτιο, όπου ετέθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες σχετικά με την εξυπηρέτησή τους από τις αστικές συγκοινωνίες και συζητήθηκε και η δυνατότητα πύκνωσης των δρομολογίων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού.

Από αύριο Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018 τροποποιείται το ωράριο λειτουργίας της γραμμής 72 με την προσθήκη επιπλέον δρομολογίων τις καθημερινές προκειμένου να ενισχυθεί η εξυπηρέτηση του Κέντρου Υγείας Νέας Μηχανιώνας. Έτσι δημιουργείται η νέα διαδρομή (72Ε) στην κατεύθυνση προς την τερματική στάση στη Νέα Μηχανιώνα.

Η τροποποίηση περιλαμβάνει την εξυπηρέτηση του Κέντρου Υγείας Νέας Μηχανιώνας, στο χρονικό διάστημα 08:30-13:30 τις καθημερινές, με έξι (6) επιπρόσθετα δρομολόγια ωριαίας συχνότητας.

Τα δρομολόγια που προστίθενται έχουν ως εξής :
·           08:05 (Αναχώρηση από Α.Σ. ΙΚΕΑ) – 08:52(Άφιξη σε Ν. Μηχανιώνα)
·           09:04 (Αναχώρηση από Α.Σ. ΙΚΕΑ) – 09:52(Άφιξη σε Ν. Μηχανιώνα)
·           10:01 (Αναχώρηση από Α.Σ. ΙΚΕΑ) – 10:49(Άφιξη σε Ν. Μηχανιώνα)
·           10:48 (Αναχώρηση από Α.Σ. ΙΚΕΑ) – 11:36(Άφιξη σε Ν. Μηχανιώνα)
·           11:56 (Αναχώρηση από Α.Σ. ΙΚΕΑ) – 12:44(Άφιξη σε Ν. Μηχανιώνα)
·           12:58 (Αναχώρηση από Α.Σ. ΙΚΕΑ) – 13:46(Άφιξη σε Ν. Μηχανιώνα)

Η διαδρομή εξυπηρέτησης Κ.Υ. Νέας Μηχανιώνας 72Ε

Μετάβαση

Η διαδρομή διαμορφώνεται ως εξής: Α.Σ. ΙΚΕΑ - υφιστάμενη διαδρομή έως και τη στάση «Παγοποιείο» επί της Λεωφ. Θεσσαλονίκης - Ν. Μηχανιώνας - Πολυτεχνείου - Κέντρο Υγείας - Αγίου Νικολάου - 25ης Οκτωβρίου - 25ης Μαρτίου, Οδός Μηχανιώνας – Επανομής.

Στάσεις

Οι υφιστάμενες στάσεις κατά μήκος του τμήματος της διαδρομής εξυπηρέτησης του Κέντρου Υγείας («Πεύκα», «Κέντρο Υγείας», «Αγίου Νικολάου» και «28ης Οκτωβρίου) συμπεριλαμβάνονται στη λειτουργία της γραμμής (διαδρομή 72Ε).

Θεωρούμε αυτονόητο πως ισχύουν οι ίδιες στάσεις και κατά την επιστροφή από το Κέντρο Υγείας προς Α.Σ. ΙΚΕΑ.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.