Μαθητές εισέβαλαν στο γραφείο του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεση τους με τις μεταρρυθμίσεις που ετοιμάζει στο λύκειο και την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Στο γραφείο του υπουργού παιδείας Κ. Γαβρόγλου εισέβαλαν λίγο μετά τη 1:30 το μεσημέρι δεκάδες μαθητές, οι οποίοι είχαν έντονο διάλογο με τον υπουργό Παιδείας.

Είχε προηγηθεί συγκέντρωση και πορεία περίπου 200 μαθητών οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν κατά του νόμου Γαβρόγλου, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, σχετικά με τις αλλαγές που προωθούνται για το λύκειο και την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Όπως λένε οι μαθητές, οι αλλαγές αυτές αποκλείουν τους μαθητές από την ουσιαστική γνώση , εντατικοποιούν το πρόγραμμά τους.

Την ίδια ώρα οι φοιτητές αντιδρούν στις αλλαγές που φέρνει ο νόμος στις συνενώσεις ΑΕΙ - ΤΕΙ και στις διασπάσεις τμημάτων.



 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.