Με εφόδια την εμπειρία και την επιτυχία των προηγούμενων χρόνων, ο Δήμος Θερμαϊκού φορά και φέτος τα γιορτινά του, υποδεχόμενος την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, που βρίσκεται προ των πυλών, μεταφέροντας μαζί της ένα κλίμα βαθιάς αγάπης, θαλπωρής κι ελπίδας.

Οι «Αστρογειτονιές», μια γιορτή που η σημερινή Διοίκηση θεσμοθέτησε τη χρονιά ανάληψης των καθηκόντων της, το 2014, έχουν κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, δημοτών και επισκεπτών και υπόσχονται να χαρίσουν, για άλλη μία χρονιά, μοναδικές στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας, επισκεπτόμενες κάθε γειτονιά, όλων των Δημοτικών Ενοτήτων και ικανοποιώντας κάθε γούστο με την πλούσια θεματολογία τους.

Το πρόγραμμα, διάρκειας ενός μήνα, που ξεκίνησε την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, περιλαμβάνει περισσότερες από 35 εκδηλώσεις, οι οποίες θα συντροφεύσουν τον κόσμο κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών και τις οποίες περιμένουν όλοι με μεγάλη ανυπομονησία.

Η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων σηματοδοτούν ουσιαστικά την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων, ενώ πλήθος παράλληλων δράσεων, όπως θεατρικές παραστάσεις, μουσικοχορευτικά δρώμενα, κουκλοθέατρα, συναυλίες, παιχνίδια και εργαστήρια για τους μικρούς μας φίλους, καθώς και μια σειρά άλλων, αναλαμβάνουν να φέρουν το χαμόγελο στα πρόσωπα των παρευρισκομένων.

Εν όψει των «Αστρογειτονιών 2018», ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης, στέλνει το δικό του μήνυμα: «Μέσα στις θυμωμένες εποχές που ζούμε, στις αντίξοες συνθήκες τις οποίες καθημερινά αντιμετωπίζουμε, οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων σηματοδοτούν τη γέννηση της αισιοδοξίας, της χαράς και της ελπίδας. Έννοιες ταυτόσημες με τη γιορτή της Ενανθρώπισης του Κυρίου. Μα πιο ταυτόσημη είναι η αγάπη. Αυτή η λέξη που δίνει πραγματικό νόημα στη ζωή. Με σημαία αυτήν την αγάπη η Διοίκησή μας, μαζί με συνδημότες, πάντα έτοιμους να προσφέρουν – χορηγούς, υπαλλήλους, εθελοντές – «χτίζει» για 5η συνεχή χρονιά τις Αστρογειτονιές. Και ας είναι αυτές η αφορμή, για να ενωθούν οι καρδιές, να δοθεί δύναμη και θάρρος στις ψυχές και να μεταδοθούν βαθιά μηνύματα ελπίδας».

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων στη Μηχανιώνα  - Αγγελοχώρι



Το πρόγραμμα εκδηλώσεων στη Περαία - Αγία Τριάδα



Το πρόγραμμα εκδηλώσεων στην Επανομή



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.