Σε συνδιοργάνωση του Γυμναστικού Ομίλου «ΑΙΑΣ» Θερμαϊκού, του Δήμου Θερμαϊκού και  της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά, το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Περαίας, το μεγάλο αθλητικό γεγονός του Κυπέλλου Τραμπολίνο.

Το πολυπληθές κοινό εντυπωσίασαν με τα αγωνιστικά τους προγράμματα περισσότεροι από 200 αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών από τις συμμετέχουσες ομάδες: ΑΘΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ, Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΥΚΗΣ, ΑΓΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΓΟ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΓΟΚ ΙΚΑΡΟΙ, ΔΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΕΡΑΤΩ ΞΑΝΘΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΔΑΦΝΗΣ, ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΦΟΗ ΑΡΙΑΔΝΗ ΚΡΗΤΗΣ, ΕVROTRAMPBULGARIA, SLIVENSINIKAMANIBULGARIA και Γ.Ο. ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ


Για τους νεαρούς αθλητές η εκδήλωση αποτέλεσε μια τελευταία προσπάθεια πριν από τα επίσημα Πανελλήνια πρωταθλήματα της Ε.Γ.Ο. το Μάρτιο, ενώ για την Εθνική  ομάδα ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ένα τεστ πριν το πρώτο παγκόσμιο κύπελλο, την ερχόμενη εβδομάδα στο Αζερμπαϊτζάν, για τη διεκδίκηση της συμμετοχής στην Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Στην Τελετή Έναρξης βραβεύσεις έλαβαν:
·      Η πρωταθλήτρια Λίλα Κασάπογλου για την πρόκρισή της στη 2η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα το 2019, στο Μινσκ της Λευκορωσίας, από τον Πρόεδρο της Ε.Γ.Ο., κ. Βασιλειάδη Αθ.
·      Οι αθλήτριες Τσακαλίδου Λυδία, Καλπαξή Αγγελική, Παπαδημητρίου Αναστασία και Σακελλαρίδου Αντωνία, για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο ομαδικό, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στο Αζερμπαϊτζάν, από τους Πρόεδρο Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., κ. Ψαθά Χρ., Αντιδήμαρχο, κ. Φεστερίδη Γ., Πρόεδρο Δ.Κ. Περαίας, κα. Κάλφα Ν. και Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Μπίρο Μ.
·      Η Σακελλαρίδου Αντωνία από τον ειδικό σύμβουλο της Π.Κ.Μ., κ. Ανατολίτη Β., για το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο από την Ολυμπιάδα Νέων στο Μπουένος Άιρες, στο σύνθετο ομαδικό.
·      Στο τέλος του αγώνα βράβευση έλαβε και η ομάδα που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς σε όλα τα αγωνίσματα, με την πρώτη θέση να κατακτάει ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΥΚΗΣ, τη δεύτερη ο ΓΟ ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ και την τρίτη ο Παλμός Καβάλας!


Με το ραντεβού να ανανεώνεται για το 2020 στο 7ο κύπελλο ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ, η Πρόεδρος του ομίλου, κα. ΧατζηθεοδώρουΣτ., απόλυτα ικανοποιημένη τόσο από τις συμμετοχές, όσο και από το αγωνιστικό επίπεδο των ομάδων, δήλωσε: «Καταφέραμε να φιλοξενήσουμε στον όμορφο Δήμο μας περισσότερα από 400 άτομα, να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση και τις υπηρεσίες μας και να απολαύσουν τις ομορφιές της περιοχής μας»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.