ΔΡΑΣΗ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
Ελάτε να κάνουμε τον Καρκίνο του  παχέος εντέρου παρελθόν

Πανελλαδική Εκστρατεία των ΚΕΠ Υγείας των Δήμων του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων για την πρόληψη του Καρκίνου του παχέος εντέρου

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, μέλος του Δικτύου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σε συνεργασία με τον Όμιλο Βιοιατρική και άλλα μικροβιολογικά και διαγνωστικά κέντρα του Δήμου συνδιοργανώνουν τη Διαδημοτική Δράση Πρόληψης του Καρκίνου του παχέος εντέρου.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Θερμαϊκού  συμμετέχει ενεργά σε αυτή την Εκστρατεία. Βασιζόμενοι στα προληπτικά πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ.   προτρέπουμε όλους τους δημότες:

  1. Να κάνουν τον ετήσιο έλεγχο Ανίχνευσης Αιμοσφαιρίνης Κοπράνων, αν είναι 50 έως 75 ετών, στα συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα με τιμή από 2€ έως 3€ (πληροφορίες  στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Θερμαϊκού)
  2. Να εγγραφούν στο λογισμικό των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου μας, για να ενημερώνονται εγκαίρως για την επανεξέτασή τους.
  3. Να λάβουν ηλεκτρονικά το ενημερωτικό υλικό κάνοντας «like» στη σελίδα του συνεργαζόμενου Διαγνωστικού Κέντρου στο Facebook ή μέσω e-mail
  4. Ένας μικρός αριθμός πολιτών (έως 10% του συνόλου των παραπεμπομένων) ανασφάλιστων και απόρων, που έχουν λάβει ειδικό παραπεμπτικό μέσω του Δήμου μας ότι ανήκουν  στις ευπαθείς ομάδες, θα εξυπηρετείται δωρεάν.

Σας γνωρίζουμε τα Διαγνωστικά Κέντρα του Δήμου μας που συμμετέχουν στην Εκστρατεία και τα οποία μπορείτε να επισκεφθείτε, για να κάνετε την εξέταση ΣΗΜΕΡΑ!

Για την Δημοτική Ενότητα Περαίας
Όμιλος Βιοιατρικής –Λ. Θεσσαλονίκης  2, Περαία  
Οικονόμου Δημήτριος – Ρωμανού & Κρήτης 18, Περαία
Τριανταφύλλου Γεώργιος – Ρ.Φεραίου 9Β,  Περαία

Για την Δημοτική Ενότητα Επανομής
Βάγκου-Παπασωζομένου Παναγιώτα –  25ης Μαρτίου 23, Επανομή

Για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεστε στο ΚΕΠ Υγείας Δήμου Θερμαϊκού: Διεύθυνση: ΑΝΘΕΩΝ 47, ΠΕΡΑΙΑ
Τηλέφωνο επικοινωνίας:2392024356



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.