Εργασίες συντήρησης επί της Επαρχιακής Οδού αριθ. 27 θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 26 έως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού φρεατίων και τεχνικές εργασίες επί Επαρχιακής Οδού αριθ. 27 (Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, «πράσινα φανάρια», Περαία – Αγία Τριάδα- Ν. Μηχανιώνα) και συγκεκριμένα από το φανάρι Τριλόφου έως και 1 χιλιόμετρο μετά το φανάρι της Επανομής, στο δεξιό ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Περαία.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 26 έως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.