Την ζωτικής σημασίας παρέμβαση του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μηχανιώνας ανέδειξε χθεσινό ρεπορτάζ που μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι OPEN.

Με θέμα και στόχευση τις γυναίκες που απασχολούνται στην τοπική επιχείρηση κατασκευής διχτυών, γυναίκες που βρήκαν διέξοδο στην περίοδο της κρίσης και κατάφεραν να ασχοληθούν με μια εργασία στον τόπο τους μίλησαν για τα σεμινάρια που παρακολούθησαν στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μηχανιώνας σχετικά με την εργασία και επιδιόρθωση των διχτυών.

Έτσι, όπως οι ίδιες δήλωσαν, κατάφεραν να κάνουν μια νέα αρχή σε ένα αντικείμενο που τους προσφέρει ικανοποίηση και τις κάνει να χαμογελούν στη ζωή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την ανάπτυξη των ιχθυοκαλλιεργειών είναι αυτονόητη και η ανάπτυξη των βιομηχανιών κατασκευής διχτυών. Μιας παραδοσιακής τέχνης που την κατέχουν οι Μηχανιώτες, μιας και η πόλη τους είναι το μεγαλύτερο αλιευτικό λιμάνι της Βόρειας Ελλάδας.

Παρακολουθείστε, αν θέλετε το βίντεο - αφιέρωμα πατώντας ΕΔΩ



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.