Συνεχίζεται με τους ρυθμούς που είναι προγραμματισμένη, η ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας Μηχανιώνας.

Παρά τα προβλήματα που δημιουργεί σε εργαζόμενους και κυρίως στους ασθενείς που το επισκέπτονται για λόγους υγείας, γενική είναι η αίσθηση πως το ριζικό ρετούς που επιχειρείται θα αναβαθμίσει όχι μόνο την αισθητική των χώρων αλλά κυρίως τη λειτουργικότητά του.

Με δεδομένο πως η όποια ταλαιπωρία θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος Απριλίου καθώς τότε προβλέπεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης η διοίκηση του Κέντρου Υγείας με ανακοίνωσή της ζητά την κατανόηση των πολιτών που εξυπηρετούνται αυτό το χρονικό διάστημα.

Έτσι αναφέρεται:
"Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους πολίτες του τόπου μας που επισκέπτονται το ΚΥ Ν Μηχανιώνας για την ενόχληση και την ακαταστασία που τυχόν προκαλούν οι εργασίες ανακαίνισης του ΚΥ και ζητάμε την κατανόησή τους. Οι εργασίες είναι προγραμματισμένες να τελειώσουν σε δύο μήνες. Ευχαριστούμε πολύ".



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.