Επιστολή ανεξαρτητοποίησης παρέδωσε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβολίου Θερμαϊκού η μόλις πέντε (εβδομάδων) δημοτική σύμβουλος Ζωή Ζαχαριάδου.


Η κα Ζαχαριάδου προφανώς ευρισκόμενη σε κρίση συνείδησης ή πιεστικά διλήμματα πολιτικής, πολιτιστικής ή αυτοδιοικητικής αναζήτησης κατέληξε τελικά πως "οι ιδέες, το όραμα και τα όνειρά της για την προκοπή και την ανάπτυξη του τόπου μας",  δεν ταυτίζονται πλέον με αυτά την παράταξης Θερμαϊκός - Νέα Πορεία με την οποία εκλέχθηκε.
Με την επιστολή της μάλιστα μας διαβεβαιώνει πως θα παραμείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ δημοτική σύμβουλος και θα ψηφίζει κατά συνείδηση, όπως  λέει. Το θεωρούμε βεβαίως αυτονόητο, εκτός αν μέχρι τώρα έπραττε αλλιώς .....

Φυσικά και ο χρόνος δεν είναι ο ίδιος για όλους μας. Κάποιος θα μπορούσε να σχολιάσει πως πολύ αργά αντιλήφθηκε η κα Ζαχαριάδου την μη ταύτιση των οραμάτων  της με αυτά του Γιάννη Μαυρομάτη. Κάποιος θα αντέτεινε πως  κάλλιο αργά παρά ποτέ.....

Μυστήριο πράγμα ο χρόνος και αι βουλαί των ανθρώπων.

Για ενημέρωση να πούμε πως η ανεξαρτητοποιηθείσα που δεν ήταν στο δημοτικό συμβούλιο, πήρε πριν πέντε εβδομάδες τη θέση της κ. Γαργαροπούλου που παραιτήθηκε.
Ασχολείται με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Επιβατών στον οποίο είναι Πρόεδρος μετά την αποχώρηση του πατρός της, ιδρυτικού μέλους και επί πολλά έτη προεδρεύοντος σ' αυτόν.

Το παρασκήνιο φέρει την ανεξαρτητοποιηθείσα να είναι χολωμένη με τον δήμαρχο λόγω της παραχώρησης του ιστορικού κτιρίου στους Άνω Ν. Επιβάτες στον Πολιτιστικό Σύλλογο Επιβάτες στους Αιώνες.

Και επειδή τα παραπολιτικά παίρνουν και δίνουν αυτές τις τελευταίες εβδομάδες πριν τις εκλογές του Μαΐου να μεταφέρουμε πως αναμένονται και άλλες εκπλήξεις από διεκδικητές της δημαρχίας. Αναμένεται μπαράζ ανακοινώσεων ;  Θα δούμε !!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.