του ακτιβιστή

Ανοίκεια παρέμβαση (όπως την χαρακτηρίζει ο ίδιος) έγινε προς τους ομιλητές της αυριανής ημερίδας - από συνυποψήφιο, όμοιας κομματικής τοποθέτησης - με πιθανόν αποτέλεσμα  να μην παραστούν αύριο στο ΣΑΝΤΑ στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δημήτρης Καπλάνης.

Ως γνωστόν ο Περαιώτης υποψήφιος έχει αναγγείλλει την ημερίδα στην πρόσκληση που υπογράφει ο Σύλλογος Ποιότητα Ζωής στο Δήμο Θερμαϊκού. Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης υπάρχουν τα ονόματα των κκ Πάρι Μπίλια και Κώστα Γιουτίκα με τις ιδιότητές τους (Πρόεδρος ΤΕΕ - τμήμα Μακεδονίας ο πρώτος και Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης της ΠΚΜ ο δεύτερος.

Το παρασκήνιο θέλει να έγινε παρέμβαση από τον συνυποψήφιο Γιώργο Τσαμασλή προς τους δύο εισηγητές, προκειμένου να μην παραστούν και ενισχυθεί η εκδήλωση, προφανώς για να μειωθεί η εμβέλεια της ημερίδας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Δημήτρη Καπλάνη, μας διαβεβαίωσε πως η ημερίδα θα γίνει κανονικά και πως έχουν προσκληθεί και όλοι οι συνυποψήφιοί του δήμαρχοι να καταθέσουν τις απόψεις τους για το θέμα "ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΤΩΡΑ" που σχετίζεται με την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου του Θερμαϊκού συνολικά που φέρεται να επεξεργάζεται η ΠΚΜ.
Εκείνος από την πλευρά του ως κύριος εισηγητής, αλλά και οι δύο επιστήμονες που θα συμμετάσχουν έχουν έτοιμες   τις προτάσεις τους.

Η εκδήλωση θα γίνει αύριο το πρωί στις 11, στο ξενοδοχείο ΣΑΝΤΑ, στους Ν. Επιβάτες.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Ο Σύλλογος Ποιότητα Ζωής στο Δήμο Θερμαϊκού, δεν ξέρει πως ο καπλάνης είναι υποψήφιος δήμαρχος; Θα μιλήσει ως τι; Ως υποψήφιος ή ως δημότης; Ο δε τσαμασλής θα μάθει ποτέ να μην φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.