του ακτιβιστή

Όποιος καταθέτει άποψη και εκτίμηση, στην προσπάθειά του να είναι πιο εμπεριστατωμένο ένα ρεπορτάζ, άλλες φορές επιβραβεύεται και άλλες μπορεί να κάνει λάθος.
Και φυσικά όταν καταθέτεις άποψη, εκτίμηση ή και πρόταση πάντα ρισκάρεις και παίρνεις την ευθύνη των όσων υπογράφεις.
Συνήθισα να αρθρογραφώ αναλαμβάνοντας πάντα το κόστος αυτών που γράφω.
Ο μικρός αυτός πρόλογος γίνεται γιατί αισθάνομαι πως αδίκησα τον Γιώργο Τσαμασλή όταν σε προηγούμενο ποστ εκτίμησα, με δεδομένο τον αριθμό των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που ανακοίνωσε την Κυριακή στην παρουσίασή του, ότι δεν θα "κατέβαζε" ψηφοδέλτια στα τοπικά διαμερίσματα.

Η αλήθεια είναι, όπως μου μεταφέρθηκε από κύκλους που βρίσκονται στον Θερμαγικό και δίπλα στον επικεφαλής του Γιώργο Τσαμασλή, εντελώς διαφορετική.
Το ψηφοδέλτιο θα είναι πλήρες σε υποψηφίους δημοτικούς αλλά και τοπικούς συμβούλους.
Μάλιστα οι 32 υποψήφιοι που ανακοίνωσε την Κυριακή είναι όλοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και θα ακολουθήσει ανακοίνωση και άλλων μέχρι την συμπλήρωση του αριθμού των 50.

Έως τις 15 Απριλίου δε, υπήρξε η διαβεβαίωση πως θα ανακοινωθούν και όλοι οι σύμβουλοι στις 8 τοπικές κοινότητες.



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.