του ακτιβιστή

Προχωρούν εντατικά οι εργασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης του ΚΑΠΠΑ, μετά από τον βανδαλισμό που υπέστη ηλεκτρικός υποσταθμός του συγκροτήματος την περασμένη Κυριακή.
Η εταιρεία που ανέλαβε τις εργασίες είναι αισιόδοξη πως θα μπορέσει να παραδώσει λειτουργικό τον ηλεκτροφωτισμό πριν την προσεχή Κυριακή, που είναι προγραμματισμένη η κεντρική εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος και υποψηφίων του δημάρχου Γιάννη Μαυρομάτη.

Αυτοψία που κάναμε στον χώρο, αμέσως μετά την αποκάλυψη του βανδαλισμού, μας υποχρεώνει να ενημερώσουμε για τον τρόπο που έδρασαν οι κλέφτες και τους ενδεχόμενους κινδύνους που ελλοχεύουν ακόμα και σήμερα για τους ανυποψίαστους επισκέπτες του χώρου.


Στην φωτογραφία 1 που δημοσιεύουμε φαίνεται η η κολόνα της ΔΕΔΔΗΕ την οποία αποσύνδεσαν οι βάνδαλοι προκειμένου να έχουν ελεύθερο το πεδίο πρόσβασης στον υποσταθμό.


Στην φωτο 2 παρατηρούμε τα ιδιαίτερα τοξικά υγρά που υπάρχουν στο φρεάτιο και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία.


Στην φωτο 3, από το διαλυμμένο στην κυριολεξία ογκώδες και βαρύ μηχάνημα, εικάζεται πως οι δράστες ήταν πολλοί αλλά και εργάστηκαν ανενόχλητοι επί ώρες και ίσως είχαν εκτός από αυτοκίνητα και ειδικά μηχανήματα ( πχ ανυψωτικό).


Στην φωτο 4 βλέπουμε,  στην πλαϊνή πόρτα του αμφιθεάτρου από τη οποία εισήλθαν κι αφαίρεσαν μηχανήματα ήχου, τα ίχνη από τα τοξικά υγρά που απόθεσαν οι κλέφτες (άγνωστο αν γνώριζαν την επικινδυνότητα των υλικών) κατά την είσοδό τους στο αμφιθέατρο. Η πόρτα δεν φαίνεται να έχει παραβιαστεί.

 





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ατιμωρησίας και της ανοχής στους κακούργους και τους εγκληματίες πάσης φύσεως. Αλλά ξέχασα, δεν πρέπει να είμαστε ρατσιστές...! Η κλαδική των βανδάλων αλήθεια, λέτε να είναι του συριζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.