Πρόκειται για ένα Boeing 737 MAX το οποίο εκτελούσε την πτήση ΕΤ 302 Αντίς Αμπέμα-Ναϊρόμπι και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μετέφερε 149 επιβάτες και οκτώ μέλη πληρώματος.

Το αεροσκάφος συνετρίβη έξι λεπτά μετά την απογείωσή του, κοντά στην πόλη Μπισόφτου, 62 χλμ νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας της Αιθιοπίας, Αντίς Αμπέμπα.

Πρόκειται για το δεύτερο ολοκαίνουργιο αεροπλάνο του συγκεκριμένου τύπου που πέφτει μέσα σε έξι μήνες - Οι ανατριχιαστικές ομοιότητες της σημερινής τραγωδίας με την συντριβή του αεροσκάφους της Lion Air τον περασμένο Οκτώβρη
Όπως έχει γίνει γνωστό, ο κυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους ανέφερε δυσκολίες και ζήτησε άδεια επιστροφής μερικές στιγμές πριν την συντριβή.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.