Η Σταυρούλα Χατζηθεοδώρου υποψήφια δημοτικός 
σύμβουλος με τον συνδυασμό "Θερμαϊκός - Νέα Πορεία"

Ο αποκριάτικος χορός του Αίαντα Θερμαϊκού, που έγινε χθες Σάββατο 9/3, με μεγάλη επιτυχία και ξέφρενο κέφι, εκτός από τη διασκέδαση έκρυβε και ειδήσεις.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που έχει αναρτηθεί, υπήρξε δέσμευση του δημάρχου Γιάννη Μαυρομάτη για ταχύτατη στέγαση του δραστήριου και με πολλές διακρίσεις συλλόγου της περιοχής μας. Και είναι πραγματικά μια καλή είδηση με δεδομένο την ταλαιπωρία που υφίστανται τα τελευταία δύο χρόνια οι αθλητές του, που δεν έχουν μόνιμο και κατάλληλο χώρο εκγύμνασης και προπονήσεων.

Παράλληλα όμως η παρουσία του δημάρχου αποκάλυψε και την υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Θερμαϊκός Νέα Πορεία" της επιτυχημένης Προέδρου του Αίαντα Σταυρούλας Χατζηθεοδώρου.
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην φίλη Πρόεδρο, αν και θεωρούμε πως είναι ήδη δεδομένη.
Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση που περιέχει τις αποκαλύψεις.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.